Share happiness

Share happiness is de lijfspreuk van dit initiatief. Het is hierbij onze missie om onze liefde voor Peru te delen met koffieliefhebbers in Nederland en met koffieboeren en kinderen uit de allerarmste gezinnen in Peru - met eerlijke en uitmuntende koffie als resultaat.

Bij Summit Coffee Beans werken we met zorg en passie voor het land en de mensen waar onze koffie vandaan komt. Hoewel Peruaanse koffie zich steeds meer op de kaart heeft gezet, is het voor veel koffieboeren lastig rondkomen. Door het kopen van onze koffie profiteren de koffieboeren direct. Daarnaast voldoen onze producenten aan factoren die bijdragen aan de kwaliteit van de koffie, het welzijn van de omgeving en de financiële situatie van de regio.

Niños del Arco Iris

Niños del Arco Iris
Een deel van onze opbrengsten gaat naar stichting Kuychi, opgericht door Helena van Engelen. Stichting Kuychi biedt de financiële ondersteuning voor het project Niños del Arco Iris, een weeshuis en basisschool in Urubamba voor kinderen uit de allerarmste gezinnen van de regio. Daarnaast zet het project zich in als medische praktijk en gezinsondersteuning. Kijk voor meer informatie op: www.kuychi.nl

© 2018 - 2021 Summit Coffee Beans - Share happiness | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel